Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pekoni Sieni systeemi

Pilko sipuli ja pekonit paista pannulla viipaloitujen herkkusienien kanssa.

Lisää kerma ja mausteet maun mukaan (kuten maustepippuri, mustapippuri, suola.

Anna kiehua kokoon.

Kastikkeeseen voi lisätä hieman punaviiniä maun mukaan.

Sekoita keitetyn spagetin joukkoon ja tarjoile.

Annoksia 2-4, riippuen halutun annoskoon mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni rypsiporsas (95% lihapitoisuus) (Hk puolassa), annos 19g170g544kcal20.4g0.5g51g0g
Herkkusieni säilyke 230g39kcal4.8g0.5g0.7g5.5g
Sipuli 55g17kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2.5g8.3kcal0.1g0.1g0.9g0g
Punaviini 50g35kcal0.2g0.1g0g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväspagetti Sportti (Myllyn paras), annos 100g350g1148kcal45.9g226.5g6.7g24.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1721g3582kcal144.2g460.6g118.8g61.8g
Valittu annoskoko861g1791kcal72.1g230.3g59.4g30.9g
Annoskoko puolitettuna430g896kcal36.1g115.2g29.7g15.5g
Arvot/100g100g208kcal8.4g26.8g6.9g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274981