JauhelihaPizza

Ei mikään kevyt versio...

Herkuttelu päivään...

Lämmitä uuni n. 175 asteeseen.

Ruskista jauheliha ja mausta makusi mukaan.

Laita pellille leivinpaperin päälle valmis pizzapohja.

Levitä siihen ketsuppi ja paistettu jauheliha.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista uunin keskiosassa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pizzapohja ,apetit (1 pohja)191g430kcal11.5g76.5g9.6g3.8g
Ketsuppi (X-tra), annos 5g68g61kcal1g13.5g0.3g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa281g844kcal64.7g0g64.7g0g
Jauheliha, sika-nauta 675g1495kcal118.1g0g114.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2430g5659kcal390.6g180g378.8g7.6g
Valittu annoskoko1215g2830kcal195.3g90g189.4g3.8g
Annoskoko puolitettuna608g1415kcal97.7g45g94.7g1.9g
Arvot/100g100g233kcal16.1g7.4g15.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275075