JauhelihaPizza

Ei mikään kevyt versio...

Herkuttelu päivään...

Lämmitä uuni n. 175 asteeseen.

Ruskista jauheliha ja mausta makusi mukaan.

Laita pellille leivinpaperin päälle valmis pizzapohja.

Levitä siihen ketsuppi ja paistettu jauheliha.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista uunin keskiosassa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pizzapohja ,apetit (1 pohja)21g48kcal1.3g8.5g1.1g0.4g
Ketsuppi (X-tra), annos 5g7.5g6.8kcal0.1g1.5g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa31g94kcal7.2g0g7.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 75g166kcal13.1g0g12.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g629kcal43.4g20g42.2g0.8g
Valittu annoskoko135g315kcal21.7g10g21.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna68g157kcal10.9g5g10.6g0.2g
Arvot/100g100g233kcal16.1g7.4g15.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275075