JauhelihaPizza

Ei mikään kevyt versio...

Herkuttelu päivään...

Lämmitä uuni n. 175 asteeseen.

Ruskista jauheliha ja mausta makusi mukaan.

Laita pellille leivinpaperin päälle valmis pizzapohja.

Levitä siihen ketsuppi ja paistettu jauheliha.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista uunin keskiosassa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pizzapohja ,apetit (1 pohja)213g478kcal12.7g85g10.6g4.2g
Ketsuppi (X-tra), annos 5g75g68kcal1.1g15g0.4g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa313g938kcal71.9g0g71.9g0g
Jauheliha, sika-nauta 750g1661kcal131.3g0g127.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2700g6288kcal434g200g420.8g8.4g
Valittu annoskoko1350g3144kcal217g100g210.4g4.2g
Annoskoko puolitettuna675g1572kcal108.5g50g105.2g2.1g
Arvot/100g100g233kcal16.1g7.4g15.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275075