JauhelihaPizza

Ei mikään kevyt versio...

Herkuttelu päivään...

Lämmitä uuni n. 175 asteeseen.

Ruskista jauheliha ja mausta makusi mukaan.

Laita pellille leivinpaperin päälle valmis pizzapohja.

Levitä siihen ketsuppi ja paistettu jauheliha.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista uunin keskiosassa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pizzapohja ,apetit (1 pohja)255g574kcal15.3g102g12.7g5.1g
Ketsuppi (X-tra), annos 5g90g81kcal1.4g18g0.5g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa375g1125kcal86.3g0g86.3g0g
Jauheliha, sika-nauta 900g1993kcal157.5g0g153g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3240g7545kcal521g240g505g10.2g
Valittu annoskoko1620g3773kcal260.5g120g252.5g5.1g
Annoskoko puolitettuna810g1886kcal130.3g60g126.3g2.6g
Arvot/100g100g233kcal16.1g7.4g15.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275075