JauhelihaPizza

Ei mikään kevyt versio...

Herkuttelu päivään...

Lämmitä uuni n. 175 asteeseen.

Ruskista jauheliha ja mausta makusi mukaan.

Laita pellille leivinpaperin päälle valmis pizzapohja.

Levitä siihen ketsuppi ja paistettu jauheliha.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista uunin keskiosassa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pizzapohja ,apetit (1 pohja)340g765kcal20.4g136g17g6.8g
Ketsuppi (X-tra), annos 5g120g108kcal1.8g24g0.6g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa500g1500kcal115g0g115g0g
Jauheliha, sika-nauta 1200g2657kcal210g0g204g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4320g10061kcal694.4g320g673.2g13.6g
Valittu annoskoko2160g5030kcal347.2g160g336.6g6.8g
Annoskoko puolitettuna1080g2515kcal173.6g80g168.3g3.4g
Arvot/100g100g233kcal16.1g7.4g15.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275075