JauhelihaPizza

Ei mikään kevyt versio...

Herkuttelu päivään...

Lämmitä uuni n. 175 asteeseen.

Ruskista jauheliha ja mausta makusi mukaan.

Laita pellille leivinpaperin päälle valmis pizzapohja.

Levitä siihen ketsuppi ja paistettu jauheliha.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista uunin keskiosassa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pizzapohja ,apetit (1 pohja)383g861kcal22.9g153g19.1g7.6g
Ketsuppi (X-tra), annos 5g135g122kcal2g27g0.7g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa563g1688kcal129.4g0g129.4g0g
Jauheliha, sika-nauta 1350g2989kcal236.3g0g229.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4860g11318kcal781.2g360g757.4g15.2g
Valittu annoskoko2430g5659kcal390.6g180g378.7g7.6g
Annoskoko puolitettuna1215g2830kcal195.3g90g189.4g3.8g
Arvot/100g100g233kcal16.1g7.4g15.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275075