JauhelihaPizza

Ei mikään kevyt versio...

Herkuttelu päivään...

Lämmitä uuni n. 175 asteeseen.

Ruskista jauheliha ja mausta makusi mukaan.

Laita pellille leivinpaperin päälle valmis pizzapohja.

Levitä siihen ketsuppi ja paistettu jauheliha.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista uunin keskiosassa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pizzapohja ,apetit (1 pohja)43g96kcal2.5g17g2.1g0.8g
Ketsuppi (X-tra), annos 5g15g14kcal0.2g3g0.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa63g188kcal14.4g0g14.4g0g
Jauheliha, sika-nauta 150g332kcal26.3g0g25.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana540g1258kcal86.8g40g84.2g1.6g
Valittu annoskoko270g629kcal43.4g20g42.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna135g314kcal21.7g10g21.1g0.4g
Arvot/100g100g233kcal16.1g7.4g15.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275075