JauhelihaPizza

Ei mikään kevyt versio...

Herkuttelu päivään...

Lämmitä uuni n. 175 asteeseen.

Ruskista jauheliha ja mausta makusi mukaan.

Laita pellille leivinpaperin päälle valmis pizzapohja.

Levitä siihen ketsuppi ja paistettu jauheliha.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista uunin keskiosassa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pizzapohja ,apetit (1 pohja)425g956kcal25.5g170g21.2g8.5g
Ketsuppi (X-tra), annos 5g150g135kcal2.3g30g0.8g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa625g1875kcal143.8g0g143.8g0g
Jauheliha, sika-nauta 1500g3322kcal262.5g0g255g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5400g12576kcal868.2g400g841.6g17g
Valittu annoskoko2700g6288kcal434.1g200g420.8g8.5g
Annoskoko puolitettuna1350g3144kcal217.1g100g210.4g4.3g
Arvot/100g100g233kcal16.1g7.4g15.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275075