JauhelihaPizza

Ei mikään kevyt versio...

Herkuttelu päivään...

Lämmitä uuni n. 175 asteeseen.

Ruskista jauheliha ja mausta makusi mukaan.

Laita pellille leivinpaperin päälle valmis pizzapohja.

Levitä siihen ketsuppi ja paistettu jauheliha.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista uunin keskiosassa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pizzapohja ,apetit (1 pohja)53g120kcal3.2g21.2g2.7g1.1g
Ketsuppi (X-tra), annos 5g19g17kcal0.3g3.8g0.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa78g234kcal18g0g18g0g
Jauheliha, sika-nauta 188g415kcal32.8g0g31.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana675g1572kcal108.6g50g105.4g2.2g
Valittu annoskoko338g786kcal54.3g25g52.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna169g393kcal27.2g12.5g26.4g0.6g
Arvot/100g100g233kcal16.1g7.4g15.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275075