JauhelihaPizza

Ei mikään kevyt versio...

Herkuttelu päivään...

Lämmitä uuni n. 175 asteeseen.

Ruskista jauheliha ja mausta makusi mukaan.

Laita pellille leivinpaperin päälle valmis pizzapohja.

Levitä siihen ketsuppi ja paistettu jauheliha.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista uunin keskiosassa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pizzapohja ,apetit (1 pohja)64g143kcal3.8g25.5g3.2g1.3g
Ketsuppi (X-tra), annos 5g23g20kcal0.3g4.5g0.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa94g281kcal21.6g0g21.6g0g
Jauheliha, sika-nauta 225g498kcal39.4g0g38.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana810g1886kcal130.2g60g126.4g2.6g
Valittu annoskoko405g943kcal65.1g30g63.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna203g472kcal32.6g15g31.6g0.7g
Arvot/100g100g233kcal16.1g7.4g15.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275075