JauhelihaPizza

Ei mikään kevyt versio...

Herkuttelu päivään...

Lämmitä uuni n. 175 asteeseen.

Ruskista jauheliha ja mausta makusi mukaan.

Laita pellille leivinpaperin päälle valmis pizzapohja.

Levitä siihen ketsuppi ja paistettu jauheliha.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista uunin keskiosassa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pizzapohja ,apetit (1 pohja)74g167kcal4.5g29.7g3.7g1.5g
Ketsuppi (X-tra), annos 5g26g24kcal0.4g5.3g0.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa109g328kcal25.2g0g25.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 263g581kcal45.9g0g44.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana945g2201kcal152g70g147.2g3g
Valittu annoskoko473g1100kcal76g35g73.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna236g550kcal38g17.5g36.8g0.8g
Arvot/100g100g233kcal16.1g7.4g15.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275075