JauhelihaPizza

Ei mikään kevyt versio...

Herkuttelu päivään...

Lämmitä uuni n. 175 asteeseen.

Ruskista jauheliha ja mausta makusi mukaan.

Laita pellille leivinpaperin päälle valmis pizzapohja.

Levitä siihen ketsuppi ja paistettu jauheliha.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista uunin keskiosassa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pizzapohja ,apetit (1 pohja)85g191kcal5.1g34g4.2g1.7g
Ketsuppi (X-tra), annos 5g30g27kcal0.5g6g0.2g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa125g375kcal28.8g0g28.8g0g
Jauheliha, sika-nauta 300g664kcal52.5g0g51g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1080g2515kcal173.8g80g168.4g3.4g
Valittu annoskoko540g1258kcal86.9g40g84.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna270g629kcal43.5g20g42.1g0.9g
Arvot/100g100g233kcal16.1g7.4g15.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275075