JauhelihaPizza

Ei mikään kevyt versio...

Herkuttelu päivään...

Lämmitä uuni n. 175 asteeseen.

Ruskista jauheliha ja mausta makusi mukaan.

Laita pellille leivinpaperin päälle valmis pizzapohja.

Levitä siihen ketsuppi ja paistettu jauheliha.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista uunin keskiosassa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pizzapohja ,apetit (1 pohja)96g215kcal5.7g38.2g4.8g1.9g
Ketsuppi (X-tra), annos 5g34g30kcal0.5g6.8g0.2g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa141g422kcal32.3g0g32.3g0g
Jauheliha, sika-nauta 338g747kcal59.1g0g57.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1215g2830kcal195.2g90g189.4g3.8g
Valittu annoskoko608g1415kcal97.6g45g94.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna304g708kcal48.8g22.5g47.4g1g
Arvot/100g100g233kcal16.1g7.4g15.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275075