JauhelihaPizza

Ei mikään kevyt versio...

Herkuttelu päivään...

Lämmitä uuni n. 175 asteeseen.

Ruskista jauheliha ja mausta makusi mukaan.

Laita pellille leivinpaperin päälle valmis pizzapohja.

Levitä siihen ketsuppi ja paistettu jauheliha.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista uunin keskiosassa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pizzapohja ,apetit (1 pohja)11g24kcal0.6g4.2g0.5g0.2g
Ketsuppi (X-tra), annos 5g3.8g3.4kcal0.1g0.8g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa16g47kcal3.6g0g3.6g0g
Jauheliha, sika-nauta 38g83kcal6.6g0g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g314kcal21.8g10g21g0.4g
Valittu annoskoko68g157kcal10.9g5g10.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna34g79kcal5.5g2.5g5.3g0.1g
Arvot/100g100g233kcal16.1g7.4g15.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275075