JauhelihaPizza

Ei mikään kevyt versio...

Herkuttelu päivään...

Lämmitä uuni n. 175 asteeseen.

Ruskista jauheliha ja mausta makusi mukaan.

Laita pellille leivinpaperin päälle valmis pizzapohja.

Levitä siihen ketsuppi ja paistettu jauheliha.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista uunin keskiosassa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pizzapohja ,apetit (1 pohja)106g239kcal6.4g42.5g5.3g2.1g
Ketsuppi (X-tra), annos 5g38g34kcal0.6g7.5g0.2g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa156g469kcal35.9g0g35.9g0g
Jauheliha, sika-nauta 375g830kcal65.6g0g63.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1350g3144kcal217g100g210.4g4.2g
Valittu annoskoko675g1572kcal108.5g50g105.2g2.1g
Annoskoko puolitettuna338g786kcal54.3g25g52.6g1.1g
Arvot/100g100g233kcal16.1g7.4g15.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275075