JauhelihaPizza

Ei mikään kevyt versio...

Herkuttelu päivään...

Lämmitä uuni n. 175 asteeseen.

Ruskista jauheliha ja mausta makusi mukaan.

Laita pellille leivinpaperin päälle valmis pizzapohja.

Levitä siihen ketsuppi ja paistettu jauheliha.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista uunin keskiosassa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pizzapohja ,apetit (1 pohja)128g287kcal7.6g51g6.4g2.5g
Ketsuppi (X-tra), annos 5g45g41kcal0.7g9g0.2g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa188g563kcal43.1g0g43.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 450g997kcal78.8g0g76.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1620g3773kcal260.4g120g252.4g5g
Valittu annoskoko810g1886kcal130.2g60g126.2g2.5g
Annoskoko puolitettuna405g943kcal65.1g30g63.1g1.3g
Arvot/100g100g233kcal16.1g7.4g15.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275075