JauhelihaPizza

Ei mikään kevyt versio...

Herkuttelu päivään...

Lämmitä uuni n. 175 asteeseen.

Ruskista jauheliha ja mausta makusi mukaan.

Laita pellille leivinpaperin päälle valmis pizzapohja.

Levitä siihen ketsuppi ja paistettu jauheliha.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista uunin keskiosassa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pizzapohja ,apetit (1 pohja)149g335kcal8.9g59.5g7.4g3g
Ketsuppi (X-tra), annos 5g53g47kcal0.8g10.5g0.3g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa219g656kcal50.3g0g50.3g0g
Jauheliha, sika-nauta 525g1163kcal91.9g0g89.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1890g4402kcal303.8g140g294.6g6g
Valittu annoskoko945g2201kcal151.9g70g147.3g3g
Annoskoko puolitettuna473g1101kcal76g35g73.7g1.5g
Arvot/100g100g233kcal16.1g7.4g15.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275075