Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Karppi Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha, mausta valkopippurilla ja niukalla suolalla.

Tee kesäkurpitsasta siivuja.

Lado vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaa ja jahelihaa.

Lisää sinihomejuustomurut toiseksi viimeiseen kerrokseen.

Lopuksi kaada kerma joukkoon ja ripottele päälle parmesan.

Kypsytä uunissa 180 asteessa 1h.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 200g443kcal35g0g34g0g
Kesäkurpitsa zucchini 350g63kcal2g8.8g1.4g2.4g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss20g67kcal4.4g0g5.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 100g330kcal2g3g35g0g
Parmesanlastuja (Granotto bertozzi), annos 100g10g38kcal3.3g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1360g1883kcal93.4g23.6g157.6g4.8g
Valittu annoskoko680g942kcal46.7g11.8g78.8g2.4g
Annoskoko puolitettuna340g471kcal23.4g5.9g39.4g1.2g
Arvot/100g100g139kcal6.9g1.7g11.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275134