Eevan jauhelihamakaroonikasvismössö

Keitä makaraoonit väljässä vedessä, lisää loppuvaiheessa kasvikset kiehumaan muutamaksi minuutiksi.

Paista jauheliha öljytilkassa ja mausta esim.

herbamarella.

Kaada vesi makarooneista ja kasviksista, yhdistä jauheliha niihin ja kaada joukkoon kerma.

Sekoita, kuumenna, mausta mielesi mukaan ripauksella valkopippuria, paprikajauhetta tai yrttimausteita.

Suola maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni tumma, (myllynparas), (125g/2,5dl)267g934kcal36g175.1g7.7g16g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha534g886kcal101.4g0g53.4g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow534g427kcal22.4g69.4g4.8g16.5g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g334g367kcal10g10.7g33.4g0g
Rypsiöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3376g5582kcal339.6g510.4g238.6g65g
Valittu annoskoko1688g2791kcal169.8g255.2g119.3g32.5g
Annoskoko puolitettuna844g1396kcal84.9g127.6g59.7g16.3g
Arvot/100g100g165kcal10.1g15.1g7.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275390