Eevan jauhelihamakaroonikasvismössö

Keitä makaraoonit väljässä vedessä, lisää loppuvaiheessa kasvikset kiehumaan muutamaksi minuutiksi.

Paista jauheliha öljytilkassa ja mausta esim.

herbamarella.

Kaada vesi makarooneista ja kasviksista, yhdistä jauheliha niihin ja kaada joukkoon kerma.

Sekoita, kuumenna, mausta mielesi mukaan ripauksella valkopippuria, paprikajauhetta tai yrttimausteita.

Suola maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni tumma, (myllynparas), (125g/2,5dl)33g117kcal4.5g21.9g1g2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha67g111kcal12.7g0g6.7g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow67g53kcal2.8g8.7g0.6g2.1g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g42g46kcal1.3g1.3g4.2g0g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana422g698kcal42.6g63.8g30g8.2g
Valittu annoskoko211g349kcal21.3g31.9g15g4.1g
Annoskoko puolitettuna106g175kcal10.7g16g7.5g2.1g
Arvot/100g100g165kcal10.1g15.1g7.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275390