Eevan jauhelihamakaroonikasvismössö

Keitä makaraoonit väljässä vedessä, lisää loppuvaiheessa kasvikset kiehumaan muutamaksi minuutiksi.

Paista jauheliha öljytilkassa ja mausta esim.

herbamarella.

Kaada vesi makarooneista ja kasviksista, yhdistä jauheliha niihin ja kaada joukkoon kerma.

Sekoita, kuumenna, mausta mielesi mukaan ripauksella valkopippuria, paprikajauhetta tai yrttimausteita.

Suola maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni tumma, (myllynparas), (125g/2,5dl)334g1168kcal45g218.8g9.7g20g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha667g1108kcal126.8g0g66.7g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow667g534kcal28g86.7g6g20.7g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g417g459kcal12.5g13.3g41.7g0g
Rypsiöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4220g6978kcal424.6g637.6g298.2g81.4g
Valittu annoskoko2110g3489kcal212.3g318.8g149.1g40.7g
Annoskoko puolitettuna1055g1745kcal106.2g159.4g74.6g20.4g
Arvot/100g100g165kcal10.1g15.1g7.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275390