Eevan jauhelihamakaroonikasvismössö

Keitä makaraoonit väljässä vedessä, lisää loppuvaiheessa kasvikset kiehumaan muutamaksi minuutiksi.

Paista jauheliha öljytilkassa ja mausta esim.

herbamarella.

Kaada vesi makarooneista ja kasviksista, yhdistä jauheliha niihin ja kaada joukkoon kerma.

Sekoita, kuumenna, mausta mielesi mukaan ripauksella valkopippuria, paprikajauhetta tai yrttimausteita.

Suola maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni tumma, (myllynparas), (125g/2,5dl)400g1400kcal54g262.4g11.6g24g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow800g640kcal33.6g104g7.2g24.8g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g500g550kcal15g16g50g0g
Rypsiöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5060g8367kcal509.2g764.8g357.6g97.6g
Valittu annoskoko2530g4183kcal254.6g382.4g178.8g48.8g
Annoskoko puolitettuna1265g2092kcal127.3g191.2g89.4g24.4g
Arvot/100g100g165kcal10.1g15.1g7.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275390