Eevan jauhelihamakaroonikasvismössö

Keitä makaraoonit väljässä vedessä, lisää loppuvaiheessa kasvikset kiehumaan muutamaksi minuutiksi.

Paista jauheliha öljytilkassa ja mausta esim.

herbamarella.

Kaada vesi makarooneista ja kasviksista, yhdistä jauheliha niihin ja kaada joukkoon kerma.

Sekoita, kuumenna, mausta mielesi mukaan ripauksella valkopippuria, paprikajauhetta tai yrttimausteita.

Suola maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni tumma, (myllynparas), (125g/2,5dl)67g234kcal9g43.8g1.9g4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha133g222kcal25.4g0g13.3g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow133g107kcal5.6g17.3g1.2g4.1g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g83g92kcal2.5g2.7g8.3g0g
Rypsiöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana844g1396kcal85g127.6g59.4g16.2g
Valittu annoskoko422g698kcal42.5g63.8g29.7g8.1g
Annoskoko puolitettuna211g349kcal21.3g31.9g14.9g4.1g
Arvot/100g100g165kcal10.1g15.1g7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275390