Eevan jauhelihamakaroonikasvismössö

Keitä makaraoonit väljässä vedessä, lisää loppuvaiheessa kasvikset kiehumaan muutamaksi minuutiksi.

Paista jauheliha öljytilkassa ja mausta esim.

herbamarella.

Kaada vesi makarooneista ja kasviksista, yhdistä jauheliha niihin ja kaada joukkoon kerma.

Sekoita, kuumenna, mausta mielesi mukaan ripauksella valkopippuria, paprikajauhetta tai yrttimausteita.

Suola maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni tumma, (myllynparas), (125g/2,5dl)100g350kcal13.5g65.6g2.9g6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow200g160kcal8.4g26g1.8g6.2g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g125g138kcal3.8g4g12.5g0g
Rypsiöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1265g2092kcal127.4g191.2g89.4g24.4g
Valittu annoskoko633g1046kcal63.7g95.6g44.7g12.2g
Annoskoko puolitettuna316g523kcal31.9g47.8g22.4g6.1g
Arvot/100g100g165kcal10.1g15.1g7.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275390