Eevan jauhelihamakaroonikasvismössö

Keitä makaraoonit väljässä vedessä, lisää loppuvaiheessa kasvikset kiehumaan muutamaksi minuutiksi.

Paista jauheliha öljytilkassa ja mausta esim.

herbamarella.

Kaada vesi makarooneista ja kasviksista, yhdistä jauheliha niihin ja kaada joukkoon kerma.

Sekoita, kuumenna, mausta mielesi mukaan ripauksella valkopippuria, paprikajauhetta tai yrttimausteita.

Suola maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni tumma, (myllynparas), (125g/2,5dl)133g467kcal18g87.5g3.9g8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha267g443kcal50.7g0g26.7g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow267g214kcal11.2g34.7g2.4g8.3g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g167g184kcal5g5.3g16.7g0g
Rypsiöljy 10g89kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1688g2791kcal169.8g255g119.4g32.6g
Valittu annoskoko844g1396kcal84.9g127.5g59.7g16.3g
Annoskoko puolitettuna422g698kcal42.5g63.8g29.9g8.2g
Arvot/100g100g165kcal10.1g15.1g7.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275390