Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Hapankorppuiset jauhelihapihvit (pirkka)

5 (n. 35 g) hapankorppua
1 dl maitoa tai vettä
1 sipuli
400 g jauhelihaa
1 kananmuna
2 tl pizzamaustetta
1 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria

Täyte:

1 (200 g) omena

Pinnalle:

5 (n. 35 g) hapankorppua

Vaihe 1

Hienonna mureketaikinaan tulevat hapankorput monitoimikoneella.

Hienonna myös pinnalle tulevat hapankorput, voit jättää ne hieman karkeammaksi.

Vaihe 2

Sekoita murekkeen hapankorput ja maito.

Anna pehmentyä noin 10 minuuttia.

Vaihe 3

Hienonna sipuli.

Sekoita hapankorppuseoksen joukkoon sipuli, jauheliha ja muna.

Mausta pizzamausteella, suolalla ja pippurilla.

Vaihe 4

Kuori omena, poista siemenkota ja viipaloi.

Pyöritä mureketaikinasta pötkö, jaa se 8 osaan.

Painele 4 palaa murekeseosta pyöreiksi pihveiksi leivinpaperin päälle pellille.

Nosta päälle omenaviipaleet.

Muotoile lopuista mureketaikinapaloista omenoiden päälle kannet.

Painele pihveiksi.

Ripottele pihvien päälle hapankorppumurut ja painele ne kädellä kiinni pihveihin.

Vaihe 5

Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Maryp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankorppu (Oululainen)70g259kcal8.4g42g2g16.1g
Maito, Kevyt100g46kcal3.2g4.8g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Jauheliha nauta-sika 20% 400g400g1000kcal70g0g80g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 200g89kcal0.4g18.8g0.2g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1850g3000kcal180.4g141.2g179g42.8g
Valittu annoskoko925g1500kcal90.2g70.6g89.5g21.4g
Annoskoko puolitettuna463g750kcal45.1g35.3g44.8g10.7g
Arvot/100g100g162kcal9.8g7.6g9.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275433