Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Ruiskaurapuuro (1dl ruis, 4dl kaura)

Keitä vesi keittimessä
keitä kattilan pohjallinen vettä

Kun vesi kiehuu keittimessä, niin lisää suola kattilaan ja kaada vesi päälle.

Lisää kaura- ja ruishiutaleet veteen ja laske lieden lämpö esim.

asteikolla nollasta kuuteen kolmeen.

Anna puuron kiehua viitisen minuuttia ilman kantta.

Laita liesi pois päältä, laita kattilaan kansi ja anna hautua vähintään 10 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 702 grammaa

Mteho
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruishiutale 30g89kcal2.6g15.6g0.8g4.2g
Kaurahiutale 120g449kcal17.4g68.4g8.8g12g
Vesi, vesijohtovesi 1250g0kcal0g0g0g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g3.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2807g1075kcal40g168g19.2g32.4g
Valittu annoskoko1404g538kcal20g84g9.6g16.2g
Annoskoko puolitettuna702g269kcal10g42g4.8g8.1g
Arvot/100g100g38kcal1.4g6g0.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275530