Pastaa jauheliha-tomaattikastikkeessa

Pasta kiehumaan.

Ruskista jauheliha.

Liää joukkooon porkkanaraaste, sipulikuutiot ja tomaattimurska.

mausteita oman maun mukaan.

Valkosipulijauhe, paprikajauhe, mustapippuri, tapasco, pippuriseos ja suola.

Sekoita pasta ja jauhelihakastike keskenään.

Ja on maistuvaa! :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sepsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Snellman)320g893kcal57.6g0g73.6g0g
Pasta, penne rigate, Rainbow, 85g320g1152kcal38.4g240g4.8g11.2g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)296g104kcal3g20.4g1.5g4.1g
Porkkanaraaste 200g56g15kcal0.3g3g0.1g1.4g
Sipulikuutiot Apetit56g15kcal0.7g2.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2096g4356kcal200g532.2g160.2g33.4g
Valittu annoskoko1048g2178kcal100g266.1g80.1g16.7g
Annoskoko puolitettuna524g1089kcal50g133.1g40.1g8.4g
Arvot/100g100g208kcal9.5g25.4g7.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275589