Pastaa jauheliha-tomaattikastikkeessa

Pasta kiehumaan.

Ruskista jauheliha.

Liää joukkooon porkkanaraaste, sipulikuutiot ja tomaattimurska.

mausteita oman maun mukaan.

Valkosipulijauhe, paprikajauhe, mustapippuri, tapasco, pippuriseos ja suola.

Sekoita pasta ja jauhelihakastike keskenään.

Ja on maistuvaa! :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sepsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Snellman)480g1339kcal86.4g0g110.4g0g
Pasta, penne rigate, Rainbow, 85g480g1728kcal57.6g360g7.2g16.8g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)444g155kcal4.4g30.6g2.2g6.2g
Porkkanaraaste 200g84g23kcal0.5g4.5g0.2g2.1g
Sipulikuutiot Apetit84g22kcal1g4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3144g6534kcal299.8g798.2g240.4g50.2g
Valittu annoskoko1572g3267kcal149.9g399.1g120.2g25.1g
Annoskoko puolitettuna786g1634kcal75g199.6g60.1g12.6g
Arvot/100g100g208kcal9.5g25.4g7.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275589