Pastaa jauheliha-tomaattikastikkeessa

Pasta kiehumaan.

Ruskista jauheliha.

Liää joukkooon porkkanaraaste, sipulikuutiot ja tomaattimurska.

mausteita oman maun mukaan.

Valkosipulijauhe, paprikajauhe, mustapippuri, tapasco, pippuriseos ja suola.

Sekoita pasta ja jauhelihakastike keskenään.

Ja on maistuvaa! :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sepsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Snellman)80g223kcal14.4g0g18.4g0g
Pasta, penne rigate, Rainbow, 85g80g288kcal9.6g60g1.2g2.8g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)74g26kcal0.7g5.1g0.4g1g
Porkkanaraaste 200g14g3.8kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipulikuutiot Apetit14g3.6kcal0.2g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana524g1089kcal50g133g40g8.2g
Valittu annoskoko262g545kcal25g66.5g20g4.1g
Annoskoko puolitettuna131g272kcal12.5g33.3g10g2.1g
Arvot/100g100g208kcal9.5g25.4g7.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275589