Pastaa jauheliha-tomaattikastikkeessa

Pasta kiehumaan.

Ruskista jauheliha.

Liää joukkooon porkkanaraaste, sipulikuutiot ja tomaattimurska.

mausteita oman maun mukaan.

Valkosipulijauhe, paprikajauhe, mustapippuri, tapasco, pippuriseos ja suola.

Sekoita pasta ja jauhelihakastike keskenään.

Ja on maistuvaa! :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sepsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Snellman)160g446kcal28.8g0g36.8g0g
Pasta, penne rigate, Rainbow, 85g160g576kcal19.2g120g2.4g5.6g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)148g52kcal1.5g10.2g0.7g2.1g
Porkkanaraaste 200g28g7.6kcal0.2g1.5g0.1g0.7g
Sipulikuutiot Apetit28g7.3kcal0.3g1.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1048g2178kcal100g266g80.2g16.8g
Valittu annoskoko524g1089kcal50g133g40.1g8.4g
Annoskoko puolitettuna262g545kcal25g66.5g20.1g4.2g
Arvot/100g100g208kcal9.5g25.4g7.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275589