Pastaa jauheliha-tomaattikastikkeessa

Pasta kiehumaan.

Ruskista jauheliha.

Liää joukkooon porkkanaraaste, sipulikuutiot ja tomaattimurska.

mausteita oman maun mukaan.

Valkosipulijauhe, paprikajauhe, mustapippuri, tapasco, pippuriseos ja suola.

Sekoita pasta ja jauhelihakastike keskenään.

Ja on maistuvaa! :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sepsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Snellman)200g558kcal36g0g46g0g
Pasta, penne rigate, Rainbow, 85g200g720kcal24g150g3g7g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)185g65kcal1.8g12.8g0.9g2.6g
Porkkanaraaste 200g35g9kcal0.2g1.9g0.1g0.9g
Sipulikuutiot Apetit35g9kcal0.4g1.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1310g2722kcal124.8g332.8g100.2g21g
Valittu annoskoko655g1361kcal62.4g166.4g50.1g10.5g
Annoskoko puolitettuna328g681kcal31.2g83.2g25.1g5.3g
Arvot/100g100g208kcal9.5g25.4g7.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275589