Pastaa jauheliha-tomaattikastikkeessa

Pasta kiehumaan.

Ruskista jauheliha.

Liää joukkooon porkkanaraaste, sipulikuutiot ja tomaattimurska.

mausteita oman maun mukaan.

Valkosipulijauhe, paprikajauhe, mustapippuri, tapasco, pippuriseos ja suola.

Sekoita pasta ja jauhelihakastike keskenään.

Ja on maistuvaa! :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sepsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Snellman)240g670kcal43.2g0g55.2g0g
Pasta, penne rigate, Rainbow, 85g240g864kcal28.8g180g3.6g8.4g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)222g78kcal2.2g15.3g1.1g3.1g
Porkkanaraaste 200g42g11kcal0.3g2.2g0.1g1g
Sipulikuutiot Apetit42g11kcal0.5g2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1572g3267kcal150g399g120.2g25g
Valittu annoskoko786g1634kcal75g199.5g60.1g12.5g
Annoskoko puolitettuna393g817kcal37.5g99.8g30.1g6.3g
Arvot/100g100g208kcal9.5g25.4g7.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275589