Kana-pesto-pasta

Keitä pasta

Ruskista kananpojan maustamattomat suikaleet oliiviöljyssä.

Paista silputtu sipuli, suikaloitu paprika kanasuikaleiden ohessa, lopussa lisää jäiset herneet, lisää pasta ja sekoita pesto joukkoon.

Mausta pippurilla ja haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)67g74kcal15.4g0g1.3g0g
Paprika keskiarvo 10g2.9kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Herne 14g10kcal0.7g1.3g0.1g0.4g
Oliiviöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Pesto, punainen Eldorado17g82kcal0.9g1.9g7.9g0g
Täysjyväpasta keittämätön (Pirkka), annos 75g42g138kcal5g28.4g0.8g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana336g653kcal44.6g65.6g23.6g7.4g
Valittu annoskoko168g327kcal22.3g32.8g11.8g3.7g
Annoskoko puolitettuna84g163kcal11.2g16.4g5.9g1.9g
Arvot/100g100g194kcal13.3g19.5g7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275615