Kana-pesto-pasta

Keitä pasta

Ruskista kananpojan maustamattomat suikaleet oliiviöljyssä.

Paista silputtu sipuli, suikaloitu paprika kanasuikaleiden ohessa, lopussa lisää jäiset herneet, lisää pasta ja sekoita pesto joukkoon.

Mausta pippurilla ja haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)134g148kcal30.8g0g2.7g0g
Paprika keskiarvo 20g5.7kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Herne 28g20kcal1.4g2.7g0.1g0.9g
Oliiviöljy 3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Pesto, punainen Eldorado33g165kcal1.8g3.8g15.8g0g
Täysjyväpasta keittämätön (Pirkka), annos 75g84g276kcal10g56.8g1.6g5.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana672g1306kcal89.2g131.6g47.4g15.2g
Valittu annoskoko336g653kcal44.6g65.8g23.7g7.6g
Annoskoko puolitettuna168g327kcal22.3g32.9g11.9g3.8g
Arvot/100g100g194kcal13.3g19.6g7.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275615