Kana-pesto-pasta

Keitä pasta

Ruskista kananpojan maustamattomat suikaleet oliiviöljyssä.

Paista silputtu sipuli, suikaloitu paprika kanasuikaleiden ohessa, lopussa lisää jäiset herneet, lisää pasta ja sekoita pesto joukkoon.

Mausta pippurilla ja haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)200g222kcal46g0g4g0g
Paprika keskiarvo 30g8.6kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Herne 43g29kcal2.2g4g0.2g1.3g
Oliiviöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Pesto, punainen Eldorado50g247kcal2.7g5.7g23.7g0g
Täysjyväpasta keittämätön (Pirkka), annos 75g125g413kcal15g85g2.4g8.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1005g1953kcal133.8g196.8g71g22.6g
Valittu annoskoko503g977kcal66.9g98.4g35.5g11.3g
Annoskoko puolitettuna251g488kcal33.5g49.2g17.8g5.7g
Arvot/100g100g194kcal13.3g19.6g7.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275615