Kana-pesto-pasta

Keitä pasta

Ruskista kananpojan maustamattomat suikaleet oliiviöljyssä.

Paista silputtu sipuli, suikaloitu paprika kanasuikaleiden ohessa, lopussa lisää jäiset herneet, lisää pasta ja sekoita pesto joukkoon.

Mausta pippurilla ja haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)201g223kcal46.1g0g4g0g
Paprika keskiarvo 30g8.6kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Herne 43g29kcal2.2g4g0.2g1.3g
Oliiviöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Pesto, punainen Eldorado50g247kcal2.7g5.7g23.7g0g
Täysjyväpasta keittämätön (Pirkka), annos 75g125g414kcal15g85.3g2.4g8.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1008g1959kcal134g197.4g71g22.6g
Valittu annoskoko504g979kcal67g98.7g35.5g11.3g
Annoskoko puolitettuna252g490kcal33.5g49.4g17.8g5.7g
Arvot/100g100g194kcal13.3g19.6g7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275615