Kasviskatkarapupasta

Pilko ainekset, paista n. 10 min paprikaa, herkkusieniä ja sipuleita.

Lisää tomaattimurska ja anna hautua toiset kymmenen minuuttia.

Lopussa lisää katkaravut ja fetajuusto.

Voit laittaa myös lempiyrttiäsi.

Tomaattimurskan sijaan voit käyttää myös tuoreita tomaatteja,

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Moana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 255g75kcal2.4g11.5g1g4.9g
Herkkusieni 113g18kcal2.4g0.3g0.4g1.7g
Tomaattimurska 300g88kcal1.7g15.9g0.6g5.7g
Katkarapu 150g103kcal21.7g0g1.7g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 75g225kcal13.5g0.9g18.8g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty451g631kcal23.2g126g3.1g15.3g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2850g2331kcal132.8g318.4g51.6g58g
Valittu annoskoko1425g1166kcal66.4g159.2g25.8g29g
Annoskoko puolitettuna713g583kcal33.2g79.6g12.9g14.5g
Arvot/100g100g82kcal4.7g11.2g1.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275753