Kasviskatkarapupasta

Pilko ainekset, paista n. 10 min paprikaa, herkkusieniä ja sipuleita.

Lisää tomaattimurska ja anna hautua toiset kymmenen minuuttia.

Lopussa lisää katkaravut ja fetajuusto.

Voit laittaa myös lempiyrttiäsi.

Tomaattimurskan sijaan voit käyttää myös tuoreita tomaatteja,

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Moana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 340g100kcal3.2g15.3g1.4g6.5g
Herkkusieni 150g24kcal3.2g0.5g0.5g2.3g
Tomaattimurska 400g118kcal2.2g21.2g0.8g7.6g
Katkarapu 200g137kcal28.9g0g2.2g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 100g299kcal18g1.2g25g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty601g841kcal31g167.9g4.1g20.4g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3800g3108kcal176.8g424.4g68.4g77.4g
Valittu annoskoko1900g1554kcal88.4g212.2g34.2g38.7g
Annoskoko puolitettuna950g777kcal44.2g106.1g17.1g19.4g
Arvot/100g100g82kcal4.7g11.2g1.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275753