Kasviskatkarapupasta

Pilko ainekset, paista n. 10 min paprikaa, herkkusieniä ja sipuleita.

Lisää tomaattimurska ja anna hautua toiset kymmenen minuuttia.

Lopussa lisää katkaravut ja fetajuusto.

Voit laittaa myös lempiyrttiäsi.

Tomaattimurskan sijaan voit käyttää myös tuoreita tomaatteja,

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Moana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 425g125kcal4g19.1g1.7g8.1g
Herkkusieni 188g30kcal3.9g0.6g0.6g2.8g
Tomaattimurska 501g147kcal2.8g26.5g1g9.5g
Katkarapu 250g171kcal36.1g0g2.8g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 125g374kcal22.5g1.5g31.3g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty751g1051kcal38.7g209.9g5.1g25.5g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4750g3886kcal220.8g530.4g85.8g96.4g
Valittu annoskoko2375g1943kcal110.4g265.2g42.9g48.2g
Annoskoko puolitettuna1188g971kcal55.2g132.6g21.5g24.1g
Arvot/100g100g82kcal4.6g11.2g1.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275753