Kasviskatkarapupasta

Pilko ainekset, paista n. 10 min paprikaa, herkkusieniä ja sipuleita.

Lisää tomaattimurska ja anna hautua toiset kymmenen minuuttia.

Lopussa lisää katkaravut ja fetajuusto.

Voit laittaa myös lempiyrttiäsi.

Tomaattimurskan sijaan voit käyttää myös tuoreita tomaatteja,

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Moana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 596g174kcal5.6g26.8g2.4g11.3g
Herkkusieni 263g42kcal5.5g0.8g0.9g3.9g
Tomaattimurska 701g206kcal3.9g37.1g1.4g13.3g
Katkarapu 350g240kcal50.6g0g3.9g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 175g524kcal31.5g2.1g43.8g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty1051g1472kcal54.2g293.9g7.1g35.7g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6650g5440kcal309.4g742.8g120g135g
Valittu annoskoko3325g2720kcal154.7g371.4g60g67.5g
Annoskoko puolitettuna1663g1360kcal77.4g185.7g30g33.8g
Arvot/100g100g82kcal4.7g11.2g1.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275753