Kasviskatkarapupasta

Pilko ainekset, paista n. 10 min paprikaa, herkkusieniä ja sipuleita.

Lisää tomaattimurska ja anna hautua toiset kymmenen minuuttia.

Lopussa lisää katkaravut ja fetajuusto.

Voit laittaa myös lempiyrttiäsi.

Tomaattimurskan sijaan voit käyttää myös tuoreita tomaatteja,

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Moana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 681g199kcal6.4g30.6g2.7g12.9g
Herkkusieni 300g48kcal6.3g0.9g1g4.5g
Tomaattimurska 801g235kcal4.5g42.4g1.6g15.2g
Katkarapu 400g274kcal57.8g0g4.4g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 200g599kcal36g2.4g50.1g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty1201g1682kcal62g335.9g8.2g40.8g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7600g6217kcal353.8g848.8g137g154.2g
Valittu annoskoko3800g3108kcal176.9g424.4g68.5g77.1g
Annoskoko puolitettuna1900g1554kcal88.5g212.2g34.3g38.6g
Arvot/100g100g82kcal4.7g11.2g1.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275753