Kasviskatkarapupasta

Pilko ainekset, paista n. 10 min paprikaa, herkkusieniä ja sipuleita.

Lisää tomaattimurska ja anna hautua toiset kymmenen minuuttia.

Lopussa lisää katkaravut ja fetajuusto.

Voit laittaa myös lempiyrttiäsi.

Tomaattimurskan sijaan voit käyttää myös tuoreita tomaatteja,

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Moana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 85g25kcal0.8g3.8g0.3g1.6g
Herkkusieni 38g6kcal0.8g0.1g0.1g0.6g
Tomaattimurska 100g29kcal0.6g5.3g0.2g1.9g
Katkarapu 50g34kcal7.2g0g0.6g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 25g75kcal4.5g0.3g6.3g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty150g210kcal7.7g42g1g5.1g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana950g777kcal44.2g106g17.2g19.2g
Valittu annoskoko475g389kcal22.1g53g8.6g9.6g
Annoskoko puolitettuna238g194kcal11.1g26.5g4.3g4.8g
Arvot/100g100g82kcal4.7g11.2g1.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275753