Kasviskatkarapupasta

Pilko ainekset, paista n. 10 min paprikaa, herkkusieniä ja sipuleita.

Lisää tomaattimurska ja anna hautua toiset kymmenen minuuttia.

Lopussa lisää katkaravut ja fetajuusto.

Voit laittaa myös lempiyrttiäsi.

Tomaattimurskan sijaan voit käyttää myös tuoreita tomaatteja,

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Moana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 851g249kcal8g38.3g3.4g16.2g
Herkkusieni 375g60kcal7.9g1.1g1.2g5.6g
Tomaattimurska 1001g294kcal5.6g53.1g2g19g
Katkarapu 501g342kcal72.3g0g5.5g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 250g749kcal45g3g62.6g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty1502g2102kcal77.5g419.8g10.2g51.1g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9500g7771kcal442.4g1061.2g171g193.2g
Valittu annoskoko4750g3886kcal221.2g530.6g85.5g96.6g
Annoskoko puolitettuna2375g1943kcal110.6g265.3g42.8g48.3g
Arvot/100g100g82kcal4.7g11.2g1.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275753