Poronkäristystä kermasoosissa

Ruskista jäiset poronlihat öljyssä pannulla.

Lisää hienonnettu sipuli, mausteet ja kerma.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 30-45min.

Tarjoa perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys (Kylmänen)473g638kcal94.5g0.5g28.3g0g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Valkosipuli 70g76kcal5.5g11.4g0.4g1.5g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl350g298kcal4.9g15.4g24.5g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 8.8g25kcal1g3.4g0.3g2.3g
Rypsiöljy 26g232kcal0g0g26.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2086g2592kcal214.6g71.4g160g11.2g
Valittu annoskoko1043g1296kcal107.3g35.7g80g5.6g
Annoskoko puolitettuna522g648kcal53.7g17.9g40g2.8g
Arvot/100g100g124kcal10.3g3.4g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275883