Poronkäristystä kermasoosissa

Ruskista jäiset poronlihat öljyssä pannulla.

Lisää hienonnettu sipuli, mausteet ja kerma.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 30-45min.

Tarjoa perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys (Kylmänen)608g820kcal121.5g0.6g36.4g0g
Sipuli (kuorittu)135g36kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Valkosipuli 90g98kcal7.1g14.7g0.5g1.9g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl450g383kcal6.3g19.8g31.5g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 11g32kcal1.2g4.3g0.4g3g
Rypsiöljy 34g299kcal0g0g33.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2682g3333kcal275.8g91.8g205.8g14.4g
Valittu annoskoko1341g1667kcal137.9g45.9g102.9g7.2g
Annoskoko puolitettuna671g833kcal69g23g51.5g3.6g
Arvot/100g100g124kcal10.3g3.4g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275883