Poronkäristystä kermasoosissa

Ruskista jäiset poronlihat öljyssä pannulla.

Lisää hienonnettu sipuli, mausteet ja kerma.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 30-45min.

Tarjoa perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys (Kylmänen)68g91kcal13.5g0.1g4g0g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl50g43kcal0.7g2.2g3.5g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.3g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Rypsiöljy 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana298g370kcal30.6g10.2g22.8g1.6g
Valittu annoskoko149g185kcal15.3g5.1g11.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna75g93kcal7.7g2.6g5.7g0.4g
Arvot/100g100g124kcal10.3g3.4g7.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275883