Poronkäristystä kermasoosissa

Ruskista jäiset poronlihat öljyssä pannulla.

Lisää hienonnettu sipuli, mausteet ja kerma.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 30-45min.

Tarjoa perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys (Kylmänen)675g911kcal135g0.7g40.5g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Valkosipuli 100g108kcal7.9g16.3g0.6g2.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl500g425kcal7g22g35g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 13g35kcal1.4g4.8g0.4g3.3g
Rypsiöljy 38g332kcal0g0g37.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2980g3703kcal306.4g102g228.6g15.8g
Valittu annoskoko1490g1852kcal153.2g51g114.3g7.9g
Annoskoko puolitettuna745g926kcal76.6g25.5g57.2g4g
Arvot/100g100g124kcal10.3g3.4g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275883