Poronkäristystä kermasoosissa

Ruskista jäiset poronlihat öljyssä pannulla.

Lisää hienonnettu sipuli, mausteet ja kerma.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 30-45min.

Tarjoa perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys (Kylmänen)135g182kcal27g0.1g8.1g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl100g85kcal1.4g4.4g7g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Rypsiöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana596g741kcal61.4g20.4g45.8g3.2g
Valittu annoskoko298g370kcal30.7g10.2g22.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna149g185kcal15.4g5.1g11.5g0.8g
Arvot/100g100g124kcal10.3g3.4g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275883